Executive coaching

Het bordje op de deur maakt nog geen CEO

Wereldwijd benoemen topmanagers als grootste uitdagingen: veranderingen managen, engagement creëren, leiderschap ontwikkelen, resultaten boeken en de cultuur en strategie met elkaar op één lijn brengen.

De impact van een CEO is enorm. Kleine foutjes op dit niveau hebben grote gevolgen. Niet raar af en toe te sparren met een onafhankelijke partij met een brede expertise om afstand te nemen, de realiteit onder ogen te zien, uw aanpak te verrijken en aan te scherpen, ter voorbereiding op cruciale kwesties, om uit te vinden hoe u noodzakelijke veranderingen realiseert.

Neem de tijd om wijsheid te ontwikkelen en te oogsten.  Werk aan de kwesties die voor liggen én geef verdieping aan uw leiderschap. Een volgende stap in de persoonlijke ontwikkeling resulteert vaak in nieuwe ambities en energie.

Als sociaal wetenschappers, bedrijfskundigen en veranderkundigen met 25 jaar ervaring, ontwikkelden wij ons tot business coaches, gewilde sparringpartners op bestuurlijk niveau. We committeren ons aan het succes van onze cliënten. Zij kunnen rekenen op onze professionele aandacht, eerlijke en betrouwbare feedback en praktische ideeën voor gerichte acties.

Onze executive coaching blijkt een succesversneller. Gewoon even bellen voor een verkennend gesprek met 052 – 245 11 28, vraag naar Loes Bon, of stuur een email.

Executive coaching assessment: bestel nu ‘The Book of You’, the larger, deeper and wider picture of YOU

Kunt u als (aankomend) directeur/bestuurder uw toekomstige werkgever kort, helder en op een aansprekende manier vertellen over uw leiderschap, hoe u omgaat met veranderingen, politieke spelletjes, hoe creatief u bent, ……. Lees meer


Executive coaching artikelen

Zie ook onze artikelen over organisatie verandering, leiderschapsontwikkeling en teamontwikkeling. Bel voor een verkennend gesprek met 052 245 11 28 en vraag naar Loes Bon of stuur een email.

Je hebt me geholpen de stap te maken van directeur Nederland naar directeur Europa.

Directeur Industrie

Diep en tot de kern, maar altijd praktisch.

Directeur Technologie