Over ons

Leiders begeleiden in succesvol veranderen

Als Masters in Bedrijfskunde, Sociale wetenschappen en Change Management zijn we al meer dan 20 jaar partners voor leiders met ambitie en uitdagende vraagstukken. Met een positieve track record en een goede pers zijn veel duurzame relaties met klanten ontstaan. Meestal waren onverwachte groei, een noodzakelijke verandering in strategie, structuur of cultuur, achterstallig onderhoud of verstoorde relaties de reden voor contact. Grote succesvolle, en ook veelbelovende middelgrote bedrijven in Nederland zijn onze klanten.

Opdrachtgevers geven aan welke resultaten ze willen bereiken, dan zeggen wij hoe dat zou kunnen. Voor de kansrijke aanpak halen we alles uit de kast, met elkaar versterkende activiteiten, en zo nodig op alle niveaus in de organisatie. Zijn de wensen niet haalbaar, dan zijn we daar eerlijk over. Voor het succes van de samenwerking, en voor ons persoonlijk, is een open relatie belangrijk.

Opdrachtgevers waarderen onze rijke en brede kennis op het gebied van mensen, bedrijven, organiseren en veranderen, en dat we die kennis praktisch, enthousiast en met hart voor mensen en de zaak inzetten. We zijn up-to-date. In ons streven naar ‘meesterschap’ investeren we jaarlijks flink in onze vakbekwaamheid. Gul delen we kennis en ervaring, waarmee leiders en medewerkers hun invloed op de organisatie vergroten, evenals hun weerbaarheid tegen deze soms zeer complexe en energievretende systemen.

Iedereen wil graag productief & prettig werken, dan is de kans ook groot dat een organisatie duurzaam succesvol is, en de mensen betrokken zijn. Dat geldt ook voor ons. Geen twijfel over de productiviteit, en ook voor ‘prettig’ leggen wij de lat hoog. Daarom werken we met leiders waarmee het ‘klikt’ en waar we ondanks oncomfortabele momenten, ook altijd veel plezier mee hebben.

 

Loes Bon

Veranderen is leiderschap, leiderschap is veranderen. Bedrijfskundige, sociaal wetenschapper, Master of Change Management. Internationaal gecertificeerd als consultant, trainer… Lees verder

Aart Pijl

Alle verandering is een combinatie van hard en zacht, van vernieuwing en opnieuw verbinden. Bedrijfskundige, sociaal wetenschapper, Master… Lees verder