052 - 245 11 28

Assessment: The Book of YOU

Auteur: Aart Pijl

Self assessment voor directie en hoger management

Ben je toe aan een promotie? Solliciteren naar je eerste directiefunctie? Succesvol zijn op als directeur of manager met een lastige opdracht? Executive coaching kan je helpen, maar je kan ook beginnen met een self assessment: The Book of You (jouw naam). Vul een (Engelstalige) vragenlijst in en ontvang het meest interessante (Engelstalige) boek dat er is: een boek helemaal over jou.

Assessment voor persoonlijke ontwikkeling

Dit self assessment levert een boek dat bestaat uit 50 pagina’s specifiek en alleen over jou, en heeft nog 50 pagina’s toelichting over de achterliggende theorie. We zijn erg kritisch over self assessments en stijlenrapporten. De keuze is reuze, maar The Book of You springt er voor ons kwalitatief bovenuit.

Voor directieleden en leden van een managementteam is The Book of You een behoorlijk betrouwbare en waardevolle vorm van self assessment. Bereid je voor op je sollicitatie of vind suggesties voor je persoonlijke ontwikkeling. We gebruiken het ook vaak als start voor een traject van executive coaching.

Inzichten en tips voor verbetering

The Book of You biedt een zee aan informatie in goede heldere formuleringen. Je hebt niemand nodig om het te kunnen begrijpen. Je krijgt inzicht in je gedrag en mogelijkheden tot verbetering op het gebied van:

  • Leiderschap
  • Waarden
  • Creativiteit
  • Omgaan met veranderen/veranderingen
  • Samenwerking
  • Psychologische spelletjes (die je zelf speelt, en anderen met jou)

Ieder onderdeel sluit af met concrete tips om het nog beter te doen. Zo krijg je zicht op je kwaliteiten, maak je je blinde vlekken kleiner en vind je goede teksten om jezelf eerlijk en aantrekkelijk voor een nieuwe functie aan te bieden.

Jarenlange research

Al meer dan 30 jaar werkt Dudley Lynch van Brain Technologies in de VS aan de ontwikkeling van dit boek, dat wereldwijd in gebruik is. We hebben waardering voor zijn professionaliteit en het is voor ons een eer dat we distributeur zijn van The Book of You.

Lees meer over 'The Book of You' in bijgaande PDF

Of mail of bel 052 245 11 28 voor meer informatie