Reclame Team CD’s ‘Snel Verdiend’

Loes Bon Change CompanyHet was leuk om van onze team CD’s ‘Geen Flauwekul over Teams’ ook een Engelstalige versie te maken. In het contact met onze Amerikaanse associate leerden we dat de plaatjes in het werkboek met alleen maar witte mannen en vrouwen taboe is, en dat je net zovaak ‘hij’ als ‘zij’ moet gebruiken in de tekst of anders die woorden moet zien te omzeilen.

Alle materiaal hebben we zo weer doorgelopen en ook de reacties op de team CD’s. We kregen veel enthousiaste berichten. Zelf zijn we weer bevestigd in de toepasbaarheid en de geringe investering die het kost om snel inzicht te krijgen in hoe je met teams werkt. Praktische informatie variërend van hoe je zaken oplost die niet lekker lopen, hoe je je team beter kunt positioneren in een grotere organisatie tot hoe je je team ontwikkelt naar een hoger niveau van samenwerking. Zonder toeters en bellen, zoveel verschillende adviezen en gereedschappen, voor alle soorten van teams en van alle tijden.

Met dit pakket kan je als manager je team heel snel verder helpen én je eigen leiderschap een flinke boost geven. Natuurlijk moet je mensen individueel aansturen, maar iedereen weet dat je een team nodig hebt om de beste resultaten te halen. Allerlei werkwijzen, methoden en technieken zijn te kopiëren, behalve teamwerk, daarmee kan je de concurrentie op de langere termijn verslaan. Als je eenmaal weet hoe je het doet, zal je het ook nooit verleren.

Naast managers en teamleiders hebben ook veel coaches en organisatie adviseurs de team CD’s aangeschaft. Ook voor hen is het blijkbaar een belangrijke bron. Wij zijn blij met het feit dat hiermee veel managers geholpen worden om hun teams te verbeteren.

Als het belangrijk is te laten zien dat je de inhoud van de team CD’s bestudeerd hebt, dan is er een vragenlijst als toets. Stuur de antwoorden op en bij voldoende goede antwoorden, ontvang je een certificaat als mooi bewijs voor je inspanning en kennis. Maar het mooiste bewijs is natuurlijk als je team beter functioneert, en nog mooier is het als jij begrijpt hoe je als manager een goede invloed kan hebben op het functioneren van je team. De volgende teams onder jouw leiding zullen daar ook plezier van hebben.

We hebben net weer een nieuwe serie in het Nederlands laten produceren. Voor managers een kleine investering, die heb je er zo weer uit hebt.

Bestel de Team CD’s voor Teamontwikkeling, ook in het Engels.